Tag forbi Modern Lamps og find Bauhaus lamper og Christian Dell lamper

Flotte farver, skæve former og fin patina er bare en lille del af den store vintage-verden, der venter dig på www.modernlamps.dk. Køb derfor din nye designer lampe hos Modern Lamps, om du så mest er til Bauhaus lamper eller den populære Christian Dell lampe.

Bauhaus lamper med flexarm pynter ethvert rum

Hvis du er design-entusiast, ligesom medarbejderne hos Modern Lamps, ved du at Bauhaus er en uundgåelig del af design-historien—og at Bauhaus lamper slet ikke er til at komme uden om! Hos Modern Lamps forhandles derfor et stort sortiment af Bauhaus lamper til ægte design-elskere. Deres udvalg af Bauhaus lamper dækker nemlig mange forskellige modeller, farver og former. Få for eksempel fingrene i helt fantastiske sakselamper eller lamper med flexarm i elegant messing. Modern Lamps er altid på jagt efter flere anerkendte stilikoner indenfor kategorien Bauhaus lamper, sådan at dine boligdrømme kan blive til virkelighed ved bare et enkelt klik.

Udsmyk dit hjem med en praktisk og flot Christian Dell lampe

En anden klassiker, der trækker opmærksomhed, er uden tvivl en Christan Dell lampe. Den tyske designer Christian Dell, der opnåede berømmelse for de hundredvis af designs han tegnede for Kaiser fabrikken, er især kendt for hans fantastiske lamper. En Kaiser Christian Dell lampe fås i mange forskellige modeller, og et stort udvalg af disse forhandles selvfølgelig hos Modern Lamps. De asymmetriske lampehoveder og de smarte kugleled, der gør at skærmen kan roteres, er bare et par af de unikke kendetegn, der giver Christian Dell lamper deres popularitet. En Christian Dell lampe er i dag samlerobjekt og derfor stiger efterspørgslen tilsvarende. Hos Modern Lamps restaureres disse lamper derfor nænsomt. De fleste lamper bærer derfor også en vis mængde patina, hvilket til gengæld ofte ses som bonus for de fleste design-samlere.

Blev din interesse i designlamper vækket til live? Du bestemmer selv om du helst vil handle på www.modernlamps.dk eller i deres forretning på Østerbro i København.