Stort udvalg af autotrailere og lukkede trailere til vitterligt alle behov

Hos Trailergaarden Gantrup kan du bogstaveligt talt finde alt i trailere. Læs med her, hvis du fx er på jagt efter en lukket trailer eller en autotrailer.

Lukket trailer hos Trailergaarden Gantrup – din trailerspecialist

Er du på udkig efter en praktisk lukket trailer, så er der mange forskellige modeller at vælge imellem på markedet. En forhandler som Trailergaarden Gantrup har fx over 40 forskellige modeller, og hos dem kan du helt sikkert finde præcis den lukkede trailer, du skal bruge til transport af dine ting. Der findes mange størrelser og trailere i diverse prisklasser. De fører bl.a. mærker som Stema, WM Meyer, Henra etc. Når det kommer til en lukket trailer, så har den flere anvendelsesmuligheder end den åbne. Taget gør det muligt at transportere sine skrøbelige ting uanset vejret, så hvis det regner og man skal flytte, så er det intet problem. Desuden kan man stable sine affærer uden at skulle være bange for, at de vælter og falder af på vejen, hvilket gør den langt mere rummelig. Hvis du skal køre med møbler eller andre skrøbelige affærer, så er en lukket trailer måske lige sagen.

Autotrailer – sikker transport af biler fra A til B

Trailergaarden Gantrup fører også autotrailere til effektiv biltransport. De har forskellige modeller med tips og rampe til at transportere biler på, og der findes modeller med meget høj bærekapacitet, som kan bære selv tunge biler. Bilen kan let køres eller skubbes op ad ramperne, som er lavet perfekt til hjulene og sikrer stabilitet, når bilen skal op på traileren. Du finder forskellige slags autotrailere i sortimentet, og du kan helt sikkert finde præcis den model, du skal bruge i dit arbejde på siden. Når du køber trailer, så kan du enten betale hele beløbet på én gang eller afdrage rentefrit over 10, 20 eller 30 måneder. Det gør det muligt at foretage denne investering og sikre en sund økonomi i din virksomhed eller privatøkonomi. Læs mere på www.trailergaardengantrup.dk.