Powerline netværksadapter og luplampe forhandles hos Av-Cables.dk

Av-Cables.dk forhandler markedets største udvalg af kabler, adaptere og diverse elektronik tilbehør. Dette gøres til markedets bedste priser, sådan at alle kan handle på www.av-cables.dk — uanset præferencer og budget. Find både billedkabler, lydkabler og computerkabler fra populære producenter, og få tilsendt produkter i høj kvalitet!

Powerline netværksadapter er uundværlig i store hjem

Find for eksempel en 1200 Mbps Powerline netværksadapter hos Av-Cables.dk. En Powerline netværksadapter gør det muligt for dig at kunne transportere netværkssignaler gennem elinstallationerne i dit hjem. Din nye Powerline netværksadapter tilsluttes nemlig nemt både stikkontakt og router, hvorefter netværkssignalet etableres i det pågældende rum. Et tilbehør som en Powerline netværksadapter er derfor et smart stykke elektronik, hvis du døjer med dårlige forbindelser specifikke steder i dit hjem. Denne adapter benytter nemlig noget så simpelt som en stikkontakt til at forstærke ethvert netværkssignal, sådan at du hurtigt kan komme online — hvad end du sidder på loftet eller i et af hjemmets mange kroge. Køber du din Powerline netværksadapter hos Av-Cables.dk, får du desuden en række kundefordele med i købet. Få for eksempel altid dag-til-dag levering, samt den populære prisgaranti på din nye Powerline netværksadapter. Prisgarantien betyder, at du altid får matchet prisen, hvis du finder modellen billigere andetsteds.

Luplampe til præcisionsarbejde

Er du på udkig efter en luplampe, finder du også disse hos Av-Cables.dk. En luplampe er til dig, der elsker at nørde med små kreative projekter, eller andre typer af projekter, som kræver meget præcisionsarbejde. En luplampe er det perfekte redskab til denne type arbejde, da den både oplyser, forstørrer og fastholder objekter for dig, sådu kan udføre dit arbejde så problemfrit som muligt. Benyt for eksempel en luplampe til lodningsopgaver, mindre svejseopgaver eller til at lave dine egne smykker. Lamperne stabiliseres nemt ved hjælp af en bordklemme, der passer op til 60 mm. På denne måde kan din nye luplampe blive en fast del af din arbejdsplads, og således altid sørge for at det pågældende objekt er fastgjort og stabilt placeret. Ydermere fås de mange modeller med forstørrelsesglas i flere forskellige mål, så du kan vælge det forstørrelsesobjektiv, der bedst passer dit specifikke projekt. Find alt fra en mere simpel model til avancerede luplamper med mange forskellige funktioner på www.av-cables.dk. Disse fås alle til skarpe priser, der holdes nede på grund af den førnævnte prisgaranti.

Læs mere om prisgarantien, lamperne eller de smarte netværksadaptere på www.av-cables.dk. Her er der også hjælp at hente, hvis du mangler vejledning omkring, hvilket produkt, der passer dine behov bedst.