Pimpsten og kropspleje – udviklet ud fra ny teknologi

Find skøn pimpsten hos Badeanstalten. Du kan også købe kropspleje, som er udviklet med masser af eksperimenter og ved brug af moderne teknologi. Fabrikken fra Aalborg holder dog altid fast i stolte traditioner, og de benytter sig udelukkende af gode råvarer. Dette er med til at sikre dig en sublim helseoplevelse.

Delikat kropspleje i mange udgaver fra Badeanstalten

Bestil nærende kropspleje som f.eks. bodylotion med kakaosmør. Badeanstalten har skabt kropspleje i skønneste kvalitet med sublime ingredienser. Deres udvalg indeholder også en body butter creme med lime, som kan anbefales på det kraftigste. Deres intensive håndcreme med sheasmør er også et sandt fund til dem, der leder efter interessante plejemidler, hvor moderne teknologier og eksperimenter går hånd i hånd med traditionerne og ingredienserne. Kropspleje fra Badeanstalten er et sandt fund og et pragteksemplar på danske plejemidler. Prøv også deres fusionsolie eller kropsolie med mandel og appelsin. Se en samlet liste over kropspleje på badeanstalten.dk, hvor man også kan vælge fodcreme, massageolie og bodyscrub.

Deres pimpsten hjælper mod død hud

Pimpsten har mange gavnlige effekter. Dens slibeeffekt er især benyttet til at fjerne hård hud på forskellige dele af kroppen, uden at være for hård i processen. Hvis du ønsker din egen pimpsten, så kan du købe en hos Badeanstalten. Så vil du være i stand til at transformere din hud og gøre den silkeblød helt fra top til tå. Klik ind på www.badeanstalten.dk nu, og læg en pimpsten i indkøbskurven. Hvis du finder andre fristelser og kommer op på et beløb over 499 kroner, så er fragten gratis.

Få unik kropspleje fra Badeanstalten, og prøv evt. også en pimpsten, hvis du døjer med død og hård hud. Deres vidunderlige udvalg byder også på ansigtsolie, håndlavet sæbe og selvfølgelig også håndsprit til at forebygge i disse tider. Så hvis du ønsker ægte kvalitets hånddesinfektion gel med glycerin, kan du også købe det på www.badeanstalten.dk. Shop også massageolie, og skab et wellness øjeblik i dit eget bad.