På tales.dk finder du både lydbøger og e-bøger, du kan nyde på dine elektroniske enheder

Har du prøvet at lytte til dine bøger i stedet for at læse dem? Hvis nej, er det bestemt på tide at komme i gang. På tales.dk forhandles ikke bare et stort udvalg af billige bøger, men et lige så stort udvalg af spændende lydbøger.

tales har med sikkerhed lydbøger for dig

Med tales Premium ligger tusindvis af lydbøger bare og venter på, at du trykker start. Med et Premium medlemskab får du lydbøger på abonnement – helt uden begrænsninger. Du kan altså lytte til lige så mange lydbøger, du har lyst til, og skifte gratis mellem dem alle helt uden problem. Lydbogen er en trend, der i de seneste år bestemt har fundet sin plads på hylderne hos de fleste boghandlere. Alt du behøver, er et par hovedtelefoner og den gratis app fra tales. Så er du er parat til at drømme dig væk i de mange eventyrlige, nervepirrende eller inspirerende titler fra en af de mange genrer på tales.dk. Prøv et tales Premium abonnement helt gratis i 14 dage, og hop med på lydbølgen allerede i dag.

Se også det store udvalg af billige bøger og e-bøger

En populære genre hos tales er uden tvivl fantasy. Forskellige fantasy-verdener skabt gennem årenes løb, har altid været en uendelig kilde til inspiration, underholdning og masser af action. Køb for eksempel serier såsom Game of Thrones, Harry Potter m.m. til meget fordelagtige priser. tales er nemlig ikke bare forhandler af fantasy, men også Danmarks billigste boghandel online, og de forhandler derfor billige bøger i kategorier til din indre troldmand. Billige bøger fra tales bliver desuden endnu billigere, når du melder dig ind i tales Premium, da du får ekstra medlemsrabat på alle artikler. Er du derfor på udkig efter netop det ene bind, du mangler i din favorit serie, står tales klar med billige bøger og fantastiske verdener.

Læs mere om tales Premium, eller få svar på nogle af de andre spørgsmål, du eventuelt sidder inde med, på tales.dk.