Luminex A/S

Oplys din virksomhed med pendel lamper og LED projektører fra Luminex A/S

Luminex A/S har dokumenteret erfaring fra branchen, når det kommer til at finde energibesparende og innovative belysningsløsninger. Her i artiklen kan du læse mere om, hvad de tilbyder, herunder pendel lamper og LED projektører.

Pendel lamper, skinnelamper og akustik lamper til kontor og erhverv

Hvis du har brug for gode belysningsløsninger til det professionelle marked, bør du helt sikkert besøge luminex.dk. Her finder du et bredt udvalg af diverse lamper, der kan oplyse på kontorerne og i produktionen på netop din virksomhed. I produktsortimentet finder du blandt andet design lamper, akustik lamper, skinnelamper, indbygningslamper og pendel lamper. Uanset hvad du er på udkig efter, er der derfor en god chance for, at du kan finde det hos Luminex A/S. Her er du også sikret god rådgivning fra deres faguddannede belysningseksperter, der kan vejlede dig, uanset om du er ingeniør, arkitekt, installatør eller bygherre. Deres rådgivning er forankret i en fagteknisk kompetence og en håndværksmæssig viden, der desuden suppleres af deres æstetiske indsigt på området. Derudover har de en dokumenteret erfaring fra branchen og kan derfor give input til, hvordan du og din virksomhed træffer valg, der giver både energibesparende og holdbare belysningsløsninger. Tøv endelig ikke med at kontakte dem, hvis du har spørgsmål til deres pendel lamper eller andre produkter.

På www.luminex.dk finder du LED projektører til oplysning af udearealer og facade

Udover pendel lamper og andre typer lamper, der egner sig til kontormiljøer har de på www.luminex.dk også forskellige typer udendørsbelysning, som for eksempel LED projektører, der fås med enten symmetrisk eller asymmetrisk optik. En LED projektør er et godt middel til at gøre din virksomhed synlig for andre, da projektørerne hjælper med at lyse logo og andre vartegn op, når det er mørkt. LED projektører kan desuden også bruges til at oplyse parkeringsarealer eller vareporte, så det bliver lettere for ansatte og fragtfolk at færdes rundt i vintermørket. Da LED projektører kan leveres i mange forskellige udgaver og prisniveauer, er der en god chance for at finde dem, der matcher din virksomhed bedst. Her er filosofien hos Luminex A/S at økonomi, design og funktionalitet skal gå hånd i hånd. Derfor kan du trygt lade dem rådgive dig, når du skal finde frem til den bedste belysningsløsning både ude og inde.