Opgradér TV stuen med Chromecast og vægbeslag til TV 

Hos Av-Cables.dk ligger de inde med alt det udstyr, du kunne drømme om til dit TV. Du kan eksempelvis hænge dit fjernsyn op på et smart vægbeslag til TV fra forhandleren. Eller du kan streame din favoritserie direkte fra din telefon til fjernsynet ved hjælp af en Chromecast. Hvis du er interesseret i fordelene ved at handle på www.av-cables.dk, kan du læse videre nedenfor.

Prøv et fleksibelt og smart vægbeslag til TV fra Av-Cables.dk 

Hvis dit fjernsyn lige nu står oven på et bord, kan du overveje at hænge det op med et vægbeslag til TV fra Av-Cables.dk. Vægbeslaget skrues i væggen, og så kan fjernsynet simpelthen bare klikkes på. På www.av-cables.dk kan du finde vægbeslag til TV i mange forskellige størrelser og design. Nogle af dem er eksempelvis i et ultrafladt design. Husk dog at undersøge, hvor mange kilo beslaget kan bære, før du vælger det. Et af de meget populære vægbeslag til fjernsyn hos Av-Cables.dk er det med drejearm. Denne model tillader nemlig, at man kan vinkle fjernsynet efter behag, selvom det hænger stabilt på væggen. Nogle vægbeslag til TV fra forhandleren har så meget fleksibilitet, at man både kan panorere og vippe det. Hos Av-Cables.dk kan du tillige finde motoriserede beslag, hvilket betyder, at du kan styre fjernsynets position med en fjernbetjening fra sofaen. Vælger du et vægbeslag til TV med smarte funktioner, skal du lidt op i pris. Men på deres hjemmeside har de altid noget til ethvert behov og budget. Derfor finder du både prisvenlige såvel som avancerede modeller.

Stream dine yndlingsserier og -film med en Chromecast

Har du allerede vægbeslaget til fjernsynet på plads, kan du overveje at supplere det med en Chromecast. En Chromecast er en lille enhed, som du slutter til dit TV med et HDMI-kabel. På din telefon kan du så installere en Chromecast-app, som du bruger til at sætte enheden op. Når din telefon har forbindelse til fjernsynet igennem Chromecasten, kan du ’streame’ eller ’caste’ film, serier, musik og lignende på dit fjernsyn. På den måde kommer din smartphone til at fungere som både en fjernbetjening og et katalog af indhold, du kan nyde. På www.av-cables.dk er der Chromecasts til alle behov – både de ældre og mere prisvenlige generationer og de nyere og mere avancerede modeller. Handler du hos denne forhandler af elektronik, får du desuden dag-til-dag-levering, prisgaranti og fragt for kun 29 kr. Har du spørgsmål til deres udvalg? Så kontakt dem, og få svar med det samme.