Moderne software sikrer den bedste telefonservice hos Edelmann Kontorservice

God kundeservice handler om mange ting, og det skal man også have i mente, når man hyrer en partner til at håndtere opkald. Bestil telefonservice inkl. receptionistservice på edelmann-kontorservice.dk. De tager ansvar og sørger for en personlig kontakt med dine kunder – som en forlængende arm af dit firma. Moderne telefonomstillingsprotokoller gør det bl.a. nemt for Edelmann Kontorservice at gribe ind for at håndtere spidsbelastninger og forhåndsafvise uønskede opkald.

Dygtig telefonservice med en venlig stemme

Det giver god mening at udlicitere telefonservice til en partner, man har tillid til. Det åbner op for nogle flere muligheder og giver noget ro i hverdagen, der kan bruges til at skabe værdi i din virksomhed. Edelmann Kontorservice yder altid en ansvarsfuld og professionel telefonservice. Personalet håndterer dine opkald personligt på en venlig og serviceminded måde. Dine opkald skal selvfølgelig håndteres med omhu. Derfor skal du heller ikke vælge en hvilken som helst partner. Hos Edelmann Kontorservice har de mange erfaringer med telefonservice. De ved, hvor man yder den bedst tænkelige telefonservice i den givne situation og til det givne firma. Det betyder også, at opkaldene håndteres med overskud, hvilket kunderne kan mærke.

Læs om fordelene ved receptionistservice på edelmann-kontorservice.dk

Flyt noget af presset væk, og få mere overskud. Edelmann Kontorservice kan blive din telereception. Bestil receptionistservice på edelmann-kontorservice.dk, som benytter teknologi, der kan screene og flytte uønskede opkald væk. Ud fra aftaler kan Edelmann Kontorservice sortere opkaldene og føre dem videre til de rette medarbejdere. Det er selvfølgelig en forudsætning, at de sætter sig grundigt ind i behovene, der er på din virksomhed. Og det gør de hos Edelmann Kontorservice! Deres receptionistservice kommer til at føles som en naturlig forlængelse af din virksomhed. Kontakt dem for at høre mere om telefonpasning og deres receptionistservice. De tager ansvar og lukker op for mere tid og overskud i din hverdag. Telefonservice er en del af din virksomheds brand. Det er vigtigt, at du også vælger en samarbejdspartner, du kan stole på. Mange udliciterer nemlig kontorservice, og en af de førende i branchen er edelmann-kontorservice.dk. De kan også passe telefonerne i forbindelse med spidsbelastninger, altså hvor der er usædvanligt overflow af opkald.