Moderne Daniel Wellington ure og Tissot højteknologiske ure hos Guldsmed Østergaard

Guldsmed Østergaard leverer kvalitetsure fra mærker, du med garanti har hørt om før. Her kan du læse om Daniel Wellington ure samt modeller fra Tissot, der er kendt for at inkorporere fantastisk teknologi.

Tissot Touch Collection kommer med avancerede features

Tissot ure er mekaniske mesterværker, og deres Touch Collection bringer også ur-mærket ind i den digitale alder. På guldsmedoestergaard.dk finder du også Seastar, T-Sport, T-Lady og andre serier fra fabrikanten. Køb ure i titanium og stål, hvor hver eneste detalje er kælet for. Der er både elegante herreure og dameure fra Tissot på hjemmesiden, der også sælger fra underserier som Heritage og T-Classic. Et ur fra Tissot er perfekt som julegave eller forretningsgave i en salgskonkurrence eller blot til selvforkælelse, hvis du har fortjent noget eksklusivt. Se alle Tissot modellerne nu på www.guldsmedoestergaard.dk.

Daniel Wellington er lig eksklusive ure til rimelige priser

Guldsmed Østergaard har også inkluderet Daniel Wellington og mange af deres underserier. Så køb f.eks. ure fra Dapper, Iconic Link og Classic Petite. Daniel Wellington og deres luksuriøse ure behøver ikke den store introduktion. De har sat sig markant på det globale marked med fantastiske og lækre ure i høj kvalitet til rimelige priser. Der er både fristende designs til mænd og kvinder i denne kategori med Daniel Wellington ure. Du kan dog også købe smykker fra mærket, hvis du lægger et visit forbi Guldsmed Østergaard webshoppen. Derinde kan du også læse mere om Daniel Wellington generelt og de enkelte produkter fra mærket. Shop ure fra Daniel Wellington og Tissot, der kommer med usædvanlig teknologi. Hvis du besøger Guldsmed Østergaard, kan du også bestille smykkeskrin, ringe og armbånd. Køb halskæder, øreringe og charms fra et vælg af mærker. Der kan nævnes brands som By Biehl, Michael Kors og Georg Jensen. Du finder guld og sølv i mange kvaliteter samt funklende ædelstene, der er designet ind i smykkerne på flotteste vis. Køb også gaver til konfirmation, bryllup, barnedåb og fødselsdag via www.guldsmedoestergaard.dk.