Minilæsser udstyr og traktor udstyr heriblandt skivehøster og rotorharve

DK-TEC er bestemt et godt sted at starte med at kigge, hvis du skal bruge udstyr som skivehøster, tømmerklo eller andre typer græsredskaber eller minilæsser udstyr. Forhandleren har nemlig både et af landets bedste udvalg inden for denne type maskinel, og yder samtidig altid god kundeservice, både under indkøbet, samt senere hvis det bliver aktuelt. Læs mere om forhandleren samt deres katalog inden for bl.a. tømmerklo og skivehøster herunder.

Leverandør af skivehøstere

En skivehøster er et effektivt redskab, som gør arbejdet med hø så let som ingenting. Skivehøstere hos www.dk-tec.dk leveres med arbejdsbredder fra 170 cm. og op til 255 cm. Man kan derfor som regel finde en skivehøster, der passer perfekt til den arbejdsmængde, man sædvanligvis forventer at skulle igennem. En skivehøster fra DK-TEC holder generelt et højt niveau af kvalitet – helt som forventer hvis man har handlet hos den danske forhandler før – og har f.eks. hydraulisk hæv af knivbjælke som standard. Har du yderligere interesse i de forskellige typer skivehøstere fra kataloget hos forhandleren, kan du finde en masse god information på deres egen hjemmeside, hvor du bl.a. finder videoer af maskinen i aktion.

Stært udvalg i minilæsser udstyr på www.dk-tec.dk

Udover skivehøster og en række andre typer græsredskaber, finder du også minilæsser udstyr hos forhandleren. Kataloget med minilæsser udstyr tæller bl.a. tømmerklo, fræser, brændekløver, stennedlægningsfræser, rotorharve, betonblander, rotorklipper og meget mere. Præcis som det gælder med skivehøsteren fra forhandleren, leveres alle typer minilæsser udstyr i den bedste kvalitet, der sikrer at de holder til mange fremtidige arbejdsopgaver.

Har du spørgsmål, f.eks. vedrørende valg af minilæsser udstyr eller skivehøster, kan du med fordel kontakte kundeservice hos DK-TEC, der både ved en masse om emnet, og som helt sikkert gerne vil hjælpe dig med at vælge den rette type udstyr, til den opgave som du skal i gang med.