Maskinsko og magnetventiler fås i mange kvaliteter hos ROYKON

ROYKON fører et stort udvalg af fittings, ventiler, slanger og rør. Her kan du læse om bl.a. magnetventiler og om maskinsko.

Køb magnetventiler fra deres brede katalog med 40.000+ varer

Søger du produkter til VA installationer, pneumatik, hydraulik eller andet, så har ROYKON næsten med garanti det, du søger. Deres udvælg tæller over 40.000 produkter, og de bestræber sig på at være en ægte one-stop shop – altså den eneste leverandør, du behøver. Det sparer dig både tid og penge på levering, og du sikrer dig høj kvalitet over hele linjen. De sælger bl.a. fittings, rør, slanger, ventiler og meget mere. Søger du magnetventiler til industrielt brug, så kan de fås som elektrisk styret og spolestyret til konkurrencedygtige priser i butikken. Deres magnetventiler er fremstillet i rustfrit stål og sikrer dig lang holdbarhed og meget stor robusthed. Magnetventiler findes i mange forskellige størrelser til forskelligt brug, og søger du rådgivning og vejledning, så kan du altid kontakte deres professionelle kundeserviceafdeling, som sidder klar til at svare på alle spørgsmål fra 8-16 (fredage 8-14). På grund af deres robotstyrede lager har de meget hurtig behandlingstid på ordrer, og hvis du fx skal bruge magnetventiler med det samme, så kan de hentes i Fredericia, og ellers er der selvfølgelig dag-til-dag-levering i hele landet.

Vibrationsdæmpende maskinsko med hurtig levering

ROYKON sælger også vibrationsdæmpere til industrielle maskiner. Vibrationer skaber både støj og slider på maskinerne, så det er en god ide at påsætte vibrationsdæmpere eller maskinsko, som dæmper vibrationer såvel som støj på gulvmonterede maskiner. En maskinsko er lavet af stål og gummi for den bedste holdbarhed og den optimale dæmpning af vibrationerne, som både kan være skadelige for kroppen i længden og desuden støjer, hvilket skaber dårligt arbejdsmiljø. Når du dæmper vibrationer med maskinsko, så sikrer du også en længere levetid på dine maskiner, da de slides mindre hårdt. Der findes forskellige modeller at vælge imellem alt efter hvilke maskiner, du arbejder med. Læs mere om det store udvalg på www.roykon.dk, hvor du finder produkter inden for de fleste industrier.