DK-TEC

Majssåmaskine eller hydraulisk fræser? DK-TEC leverer maskiner til erhverv

Står du og mangler et redskab eller en maskine til brug på marken, i skoven, i gartnervirksomheden eller hjemme på landejendommen? DK-TEC forhandler maskiner til erhverv, og derfor finder du blandt meget andet en majssåmaskine og en hydraulisk fræser i udvalget på deres hjemmeside.

Så marken til med en majssåmaskine eller andre såmaskiner fra www.dk-tec.dk

Hos DK-TEC har de et bredt udvalg af redskaber og maskiner til landbrug, skovbrug og haveanlæg, herunder et bredt udvalg af såmaskiner. I udvalget på deres hjemmeside finder du blandt andet en majssåmaskine, en kartoffellægger, såkasser samt rotorharver og stenlægningsfræsere med indbyggede såkasser. Har du et stykke jord eller en mark, du skal have sået til, men mangler du de helt rigtige såmaskiner til formålet? Der er en god chance for, at du kan få netop den hjælp og vejledning, du har brug for, når du handler på dk-tec.dk. De har mere end 20 års erfaring med at levere såmaskiner og andre landbrugsmaskiner til branchen. Udover erfaringen og det høje serviceniveau, er du sikret et produkt, der er importeret direkte fra anerkendte producenter på området. Tøv ikke med at besøge hjemmesiden allerede i dag og gå på jagt i udvalget.

Køb en hydraulisk fræser, kanttrimmer, rotorharve eller et jordbor

Det er også muligt at købe forskelligt udstyr til traktorer og minigravere samt minilæsser udstyr. Her indbefatter deres minilæsser udstyr blandt andet en hydraulisk fræser, en stennedlægningsfræser, rotorharve og et jordbor. Hvis du har en større ejendom, hvor du har brug for at kunne beskære planter og klippe større arealer med græs, kan du også finde både en rotorklipper, kanttrimmer eller hækkeklipper på deres hjemmeside. Til de kolde vintermåneder er det desuden oplagt at se nærmere på en saltspreder eller sneblade, så du er klar til at rydde sne i indkørslen eller på gårdspladsen. Udover minilæsser udstyr tilbyder de også påsvejsning og tilpasning af forskellige typer fæster til din minilæsser. Du finder udvalget af fæster, når du klikker dig ind på det enkelte produkt, men hvis du ikke finder lige nøjagtigt det, du søger, er du velkommen til at kontakte dem, så I sammen kan finde frem til en løsning.