Magna-Tiles inspirerer til spændende konstruktioner

Legebyen.dk er til for legebørn! Denne webshop har nemlig til formål at give dine børn vigtige erfaringer med legetøj, der stimulerer sanser og motorik. Legebyen.dk er derfor din legetøjsbutik på nettet, hvor du blandt andet finder legetøj såsom det populære brikker Magna-Tiles.

Stimulér barnets sanser med Magna-Tiles fra Legebyen.dk

Magna-Tiles er opfundet af en japansk matematiklærer, der forsøgte at lære børn om former ved at lege med små brikker og figurer. En amerikaner omdannede senere hen denne idé til Magna-Tiles, de verdenskendte brikker, som kan sættes sammen i kraft af magneterne langs figurens kanter. Disse fantastiske brikker fra Magna-Tiles har vundet popularitet herhjemme i både institutioner og private hjem, på grund af deres mange muligheder for leg. Magna-Tiles fås i et væld af farver og former, der for eksempel både omfatter solide og transparente serier. Disse kan alle mikses og matches efter behov, men ikke mindst bruges til at bygge konstruktioner af enhver art. At give dine børn en æske med de finurlige brikker fra Magna-Tiles er derfor den perfekte gave, idet dine børn om noget får lov til at slippe deres fantasi løs uden brug af skærme eller computerspil. Du giver nemlig dine børn mulighed for at lege på en måde, hvor alle sanser stimuleres, samtidigt med at deres logiske og kreative sanser forbedres.

Magna-Tiles giver sjov til børn fra 6-12

Legebyen.dk er derfor din legetøjsbutik på nettet til alt, der hedder Magna-Tiles. Magna-Tiles passer børn fra 3 år og opefter. De mindste får nemlig meget ud af bare at gribe og holde om de mange brikker, samtidigt med at de har mulighed for at udforske brikkernes magnetiske egenskaber en smule. Børn i 6-12-årsalderen bliver ligeledes ofte utroligt glade for at se Magna-Tiles i et legerum. Her hjælper de mange magnetiske brikker nemlig på deres forståelse af matematik og geometri, samtidigt med at de lægger et godt grundlag for en forståelse for 3D former. Opstiller du Magna-Tiles i et vindue på en solskinsdag vil dig og dine børn hurtigt opleve, de mange andre fordele ved dette fantastiske legetøj. De mange transparente plastik-brikker danner nemlig smukke mønstre på spisebordet eller gulvtæppet når solens stråler skinner igennem dem. Dig og dine børn kan derfor også sagtens bygge konstruktioner med Magna-Tiles, der har til formål at danne flotte mønstre, hvilket tilføjer et ekstra lag af skæg og ballade til denne smarte opfindelse.

Find mange flere måder at benytte Magna-Tiles på www.legebyen.dk. Her finder du ligeledes det store udvalg af brikker, der fås i forskellige former og farver, sådan at dit barn helt selv kan vælge hans eller hendes yndlings.