Læs alt om Puremetics og GLO hygiejnebind i kataloget fra SkinStyle

SkinStyle er et oplagt sted at starte med at kigge forbi, hvis du leder efter et godt sted at købe kosmetik produkter online, og gerne vil shoppe med lidt mere grøn samvittighed. Her finder man nemlig en masse gode kosmetik og plejeprodukter, der både holder et højt niveau af kvalitet, og som samtidig er fremstillet med en højere grad af hensyntagen til miljøet. Læs mere om butikken og kataloget i artiklen herunder, bl.a. Puremetics og GLO hygiejnebind.

Pas og plej dit hår bedst muligt, ved hjælp af Puremetics

Går du op i hvilken shampoo du bruger til hårvask? Så er Puremetics med sikkerhed noget for dig. Bag navnet Puremetics finder man nemlig en skøn serie af veganske hårprodukter, der giver smukt hår, uden at man behøves at vaske håret. På den måde er Puremetics den perfekte måde at give håret et friskt look, de dage hvor man vælger at springe den almindelige hårvask over. Udover at være 100% vegansk, leveres Puremetics desuden i et smart og miljøvenlige zero waste paprør, der minimerer emballagens belastning på miljøet. På den måde kan man altså anvende Puremetics mange spændende hårprodukter med god samvittighed.

Køb GLO hygiejnebind der er produceret i organiske materialer

Udover Puremetics, finder man også en række andre gode produkter hos www.skinstyle.dk. Fx har de et ekstra miljøvenligt GLO hygiejnebind, der er produceret i så organiske materialer som overhovedet muligt. GLO hygiejnebind indeholder fx både en bagside af bionedbrydelig plantestivelse, ligesom ingredienslisten desuden også består af bl.a. bomuld, ikke-GMO majsfiber, bambus og andre naturlige materialer. Helt ligesom Puremetics, er GLO hygiejnebind en god måde at få en mere grøn hverdag, og én af mange grunde til at kigge forbi SkinStyle disse dage.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art, enten vedrørende GLO hygiejnebind, Puremetics eller ét af de andre produkter fra SkinStyle, kan du altid kontakte deres kundeservice, som gerne forsøger at besvare disse efter bedste evne.