Kontorforsyning efter dit firmas behov – Kontorartikler og elektronik til erhverv

Remmer er en hjemmeside til forskellige erhverv, der kigger efter kontorartikler. Deres software er smart og moderne og hjælper med effektiv kontorforsyning på en måde, der kræver mindst energi. Det er en fleksibel service, som passer både til større og mindre virksomheder.

Remmer kontorforsyning er i en klasse for sig selv

Genbestillinger dominerer indkøbskurven, når sekretæren, firmaejeren eller en anden ansvarlig skal til at bestille kontorartikler. Det er et ressourcespild at genbestille gang på gang, så hvorfor ikke automatisere dér, hvor det er muligt? Remmer tilbyder effektiv kontorforsyning til de virksomheder, der hellere vil bruge deres værdifulde tid på at vækste i stedet for at bestille notesblokke, printerpatroner og A4-papir. Mangel på overblik over kontorforsyning kan koste et betydeligt beløb på forskellige parametre. Remmer er ekspert, der kan hjælpe jer med at øge effektiviteten og spare penge. Deres TCO-beregner er et godt sted at starte. Ved at indtaste en række data giver denne TCO-beregner et overordnet billede af forholdene. For yderligere info om kontorforsyning, skal du selvfølgelig ikke tøve med at kontakte Remmer, som kan findes på remmer.dk.

Stort sortiment af kontorartikler til virksomheders behov i mange brancher

I Danmark er www.remmer.dk et af de ledende steder inden for kontorartikler til firmaer. De tilbyder linealer, eksamenspapir, passere, skolelim og andet inden for skoleartikler plus hobbyartikler. Også når det kommer til arkivering, så har Remmer et kæmpe udvalg af kontorartikler heriblandt ringordnere, mapper, arkivbokse, lommer og hængemapper. Skrivebordsartikler er også en stor indkøbspost hos mange erhverv og ligeledes et ekspertisefelt, hvor der f.eks. tilbydes sakse, tape, papirkurve, lim og hulapparater. Der mangler ikke noget på hylderne med kontorartikler via remmer.dk. Det gælder også til de kunder, der ønsker kontoartikler som post-its, printerpapir og visitkort. Samtidig tilbydes en række teknologiske produkter som mus, tastatur, eksterne drev, blækpatroner, powerbanks og tablet tilbehør.

Det er som at tage et stort læs af skulderne! Kig forbi Remmer, og find kontoartikler til alle behovene. Gør det meget nemmere med deres kontorforsyning, og hav altid de almindelige genbestillinger ordnet løbende, så uundværlig tid ikke bliver spildt i processen.