Konsulent i SAP og ERP systemer – 2BM

2BM er din SAP konsulent og ekspert i ERP systemer. De kan hjælpe din virksomhed med at gøre jer omstillingsparate og klar til en digitaliseret virkelighed.

Bestil tid hos DK’s førende SAP konsulent

I en digitaliseret verden er omstillingsparathed et vigtigt ord, for forandringerne sker med lynets hast og det handler ikke længere så meget om at gætte på store forandringer, men at forberede sig på at hvad som helst kan og vil ske. Det globale forretningsmarked er præget af Industri 4.0 og nye teknologier som Cloud, VR, AI, Internet of Things og meget mere, og alt dette kan være udfordringer for virksomheder, men det kan bestemt også være muligheder, der bare venter på at blive grebet. 2BM er SAP konsulenter med mange års erfaring og et team af seniorkonsulenter, som venter på at hjælpe jeres virksomhed med at gøre jer klar til en digitaliseret virkelighed. Som SAP konsulent vil de kunne hjælpe jer med at analysere jeres virksomheds processer, for at se hvor et ERP system som SAP ville kunne gå ind og automatisere og effektivisere. Deres job som jeres SAP konsulent ville også være at indføre jeres medarbejdere og ledelse grundigt i software systemet og at tilpasse det til jeres behov i samarbejde og samtale med jer.

ERP systemer står også nærmere beskrevet på 2bm.dk

2BM er eksperter i ERP systemer, og har hjulpet enormt mange virksomheder med at implementere administrativ software for at forbedre deres processer og arbejdsgange, for at gøre det overskueligt for jer, hvordan en digitaliseret virkelighed giver flere muligheder end forhindringer. Et ERP system gør jeres virksomhed omstillingsparat og gør alle arbejdsprocesserne og deres indbyrdes forhold synlige under et samlet software system. Det giver et billede i realtid af virksomhedens flow på tværs af økonomi, HR, salg, distribution, kunderelationer, lagerstyring, indkøb og meget mere. På 2bm.dk kan du læse mere om, hvordan de som eksperter i ERP systemer kan hjælpe jer med at indføre og implementere administrativ software i jeres virksomhed for at optimere, automatisere og effektivisere. Det gør jer rustet til fremtidens foranderlige forretningsmarked.