Kabeltræk, CrossFit slæder og avanceret fitness udstyr online

Vi prøver hele tiden på at optimere vores hverdag, optimere vores arbejde osv. Det er derfor også naturligt at benytte de bedste teknologier og træningsprogrammer til at optimere vores træning. Kigger du efter stilrent og avanceret træningsudstyr? Sidea.dk forhandler kabeltræk, CrossFit slæder m.m. fra et stort udvalg.

Optimer dit greb til kabeltræk

Sidea.dk forhandler håndtag, reb m.m. til kabeltræk med forskellige grebsteknologier. Køb triceps reb, lat bars osv., der er designet til forskellige øvelser. Vi kender dem fra motionscentrene, men de er også populære hos de danskere, der bygger et home gym. På www.sidea.dk har du også adgang til roterende straight bars, curl bars m.m. Har du brug for inspiration til anvendelse? Kontakt Sidea.dk, og få en god samt detaljeret snak om kabeltræk, og hvad denne træningsform kan gøre for dig. Lige meget hvilke reb eller håndtag til kabeltræk, du har brug for, kan de hjælpe. Det italienske brand er specialist i kabeltræk.

Træk eller skub tungt med en CrossFit slæde

Kigger du efter CrossFit slæder i høj kvalitet? Hvis man har set de professionelle CrossFit arrangementer, vil man også være stødt på denne benhårde disciplin. En CrossFit slæde kan lades med vægt og skabe en seriøs udfordring både med træk og skub. Sidea.dk sælger den klassiske CrossFit slæde, men også den hurtigere speed slæde. Hvis du har en stor græsplæne på din grund, vil en CrossFit slæde være oplagt til dine træningsrutiner derhjemme. Sidea.dk har også bred erfaring i salg til træningscentre, der ønsker at købe det bedste udstyr til deres medlemmer. Læs mere om funktionel træning og motionsudstyr dertil online, hvor der også tilbydes fri fragt ved 999 kr.

Er det tid til at tage det næste skridt og gå nye udfordringer i møde? Køb det bedste inden for kabeltræk og CrossFit slæder hos Sidea.dk. De tilbyder også ankelvægte, håndvægte og gulvbelægning. Der er fokus på styrketræningsudstyr i bedste kvalitet, og udvalget fra det italienske brand går hånd i hånd med suveræn kundeservice i øjenhøjde.