iPhone 8 Plus trådløs oplader og vægbeslag til Apple iPad Air 2

Ejer du en iPhone 8 Plus og leder efter en trådløs oplader? Eller har du en af de mange andre smartphones fra Apple, eller hvad med Nokia, Huawei og Samsung? Køb strømforsyninger og andet tilbehør, så du kan få det meste ud af mobiltelefonen. På www.av-cables.dk tilbydes også iPad Air 2 vægbeslag. Hæng din tablet op på væggen – sikkert og stabilt, men til en rigtig lav pris!

Av-Cables.dk – iPhone 8 Plus trådløs oplader

Ønsker du at bestille en iPhone 8 Plus trådløs oplader? Det er rigtig smart, man kan oplade uden at sætte en ledning til ens mobiltelefon. Den nye iPhone 8 Plus understøtter nemlig QI-teknologi, der sikrer mulighed for kabelløs opladning. Køb en stilfuld iPhone 8 Plus trådløs oplader i en flot farve efter dit valg. Der tilbydes nemlig en del modeller i QI-oplader kategorien og med flere forskellige brands at vælge fra. Prisen på en trådløs QI-oplader til din iPhone 8 Plus er lav, så hvorfor ikke slippe af med det irriterende opladerkabel? Bestil i dag, og få din nye iPhone 8 Plus trådløse oplader med posten i morgen. Dag til dag levering hos Av-Cables.dk gælder på alle modeller, der er på lager ved dit bestillingstidspunkt.

Bestil et iPad Air 2 vægbeslag i lækre materialer og farver

Bestil et iPad Air 2 vægbeslag fra stilfulde brands. Beslag til væggen er en glimrende mulighed for at skabe en info-station i din butik, men har selvfølgelig også adskillige anvendelsesmuligheder i privaten. Hos Av-Cables.dk finder du f.eks. iPad Air 2 vægbeslag fra Vogels og AIDATA. Inde på hjemmesiden kan du også købe andre typer af monterings muligheder til din tablet, og selvfølgelig også til andre modeller fra Apple og flere andre producenter! Med et iPad Air 2 vægbeslag fra Vogels eller AIDATA er designet altid i top. Prisen er altid lav, når du køber det på www.av-cables.dk.

Køb alt fra iPad Air 2 vægbeslag til iPhone 8 Plus trådløse opladere billigt hos Av-Cables.dk.