Invitér lyset ind med New Yorker glasvæg og dør fra First Floor CPH

Naturligt lys er utroligt vigtigt i dagligdagen. For mørke rum er det altså en rigtig god ide at overveje New York glasvæg fra First Floor CPH. De har de flotte vægge, men det er også det rette sted at finde en matchende New Yorker dør, der passer perfekt ind i alle hjem.

Opdel stue og køkken med en New York glasvæg

To rum der skal opdeles, vil uden tvivl få en flot detalje, samt masser af lys, hvis du vælger en New York glasvæg. First Floor CPH har laver utroligt flotte New York glasvægge, der er inspireret af den industrielle stil, der er både rustik og elegant. New York glasvæg giver mere lys i rum, og er derfor et ideelt valg i områder, hvor der er mangel på naturligt lys. Derfor er New York glasvæg også et perfekt valg til virksomhedernes mødelokaler og kontorer. Det er de specielt, da en New York glasvæg er lydtæt, så alt støj og distraherende lyde holdes ude. Du bør tage ind forbi firstfloorcph.dk, hvis du er fristet af en New York glasvæg.

New Yorker dør der matcher til dit hjem

Det er dog langtfra det eneste du finder hos dem. De kan også tilbyde en ideel New Yorker dør, der matcher deres vægge helt perfekt. Se mere på firstfloorcph.dk, hvor du kan se de New Yorker døre de kan tilbyde, og finde ud af en cirka pris for den type dør du vil have. En New Yorker dør laves i et råt og stilfuldt design, og laves altid i rustfrit stål. En New Yorker dør lader det naturlige lys komme fra ét rum og ind i et andet. I mørke værelser, eller opdeling ved køkken og stue, er det altså helt sikkert at foretrække en New Yorker dør. Vil du vide mere om de døre og vægge First Floor CPH kan tilbyde, så besøg deres hjemmeside, hvor de har et spændende sortiment.