Investér i en ny oplader til din iPhone

De opladere, som følger med, når du køber din iPhone, er ikke altid de bedste. Ledning og stik kan hurtigt gå i stykker, og pludselig kan du ikke oplade din iPhone længere. Det er vildt irriterende at stå med en oplader i udu og en telefon med 10% strøm. 

Derfor er det altid smart at have en ekstra oplader til din iPhone – både derhjemme og til at have med i tasken. 

Investér i en ekstra oplader til iPhone

Det er ikke altid nok med kun en oplader til iPhone. Især hvis du er lidt glemsom, så kan opladeren pludselig ligge på arbejdet, og hvad gør man så?

Besøg Av-Cables og invester i 1-2 nye opladere til iPhone. 

Du kan med fordel have en iPhone oplader liggende derhjemme, en med i tasken og en på din arbejdsplads. Så er du altid sikker på, at der kan komme strøm på din telefon. 

Gør kvaliteten en forskel?

Er alle opladere lige godt? Det korte svar er nej. En billig oplader til iPhone fra ukendte producenter er ikke lige så pålidelige og holdbare som de velrenommerede mærker. 

På av-cables.dk finder du de bedste opladere til iPhone fra kendte producenter, som du kan stole på. 

Det er ikke, fordi kvalitet er lig med, at opladeren skal være dyr. Hos Av-Cables får du kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du finder gode opladere til iPhone til mellem 60-200 DKK alt afhængigt af, hvor mange funktioner de skal have.

Opladere med flere USB-porte

Vil du gerne lade flere enheder op på samme tid? Så investér i en oplader til iPhone med mere end en USB-port.

Hos Av-Cables kan du både købe iPhone opladere med 1-4 USB-A porte. Du kan også finde opladere med både USB-A og USB-B porte ved siden af hinanden. På den måde kan du lade både din telefon, tablet, høretelefoner eller andre enheder op på samme tid. 

Fast charger til hurtigopladning

Vil du gerne speede opladningsprocessen op? Hvis du ofte har travlt, og ikke har tid til at vente på, at din telefon lader op, så køb dig en fast charger. 

En fast charger kan lade din telefon op på cirka halvdelen af tiden, som en normal oplader ville bruge. 

Mange tror at en fast charger ødelægger telefonens batteri, hvis man bruger den for meget, men dette er heldigvis blot en skrøne. 

Du kan uden problemer bruge din fast charger hver dag til en hurtig opladning.