Innovativt design hos max-jessen.dk. Byder på unikke brands som 101 Cph og Hjort Knudsen

Hvis du er på udkig efter møbler og indretning til dit hjem, hvor der er kælet for detaljerne og indtænkt innovation i designet, er www.max-jessen.dk det rette sted for dig at lede. Her finder du de bredeste og mest varierede sortimenter af møbler og anden boligindretning af højeste kvalitet på markedet. Find bl.a. produkter fra en lang række kvalitetsbrands, såsom Cozy Living, 101 Cph, Hjort Knudsen og mange flere.

Hjort Knudsen – komfort, funktionalitet og tidløse designs

Hjort Knudsen er et af de mange kvalitetsbrands, som ILVA Max Jessen Terndrup forhandler, og du kan finde det imponerende sortiment via dette link. Møblerne fra Hjort Knudsen er nøje designet med fokus på både komfort, funktionalitet og tidløse designs. På den måde er et Hjort Knudsen møbel fra sortimentet hos ILVA Max Jessen Terndrup et valg, der sikrer dig både innovation og design af højeste liga. Bestil lænestole med fodskammel og andre produkter, der er designet med udgangspunkt i at give dig mest mulig komfort for pengene. Mulighederne er mange, når du handler Hjort Knudsen hos ILVA Max Jessen Terndrup.

101 Cph tilbyder alt fra smukke vaser til unikke sofaborde

101 Cph er brandet til dig, der holder af innovativt og unikt design, der kan fungere som både blikfang og skøn detalje i din boligindretning. Linket ovenfor leder dig ind på det unikke sortiment af 101 Cph produkter hos ILVA Max Jessen Terndrup. Tag selv et kig på alt fra de smukkeste vaser og flotte sofaborde m.m. fra 101 Cph. Her er du sikker på at finde noget, der passer ind i din indretning, hvis du holder af eksklusive produkter, der både pynter og er funktionelle i dit hjem. Udvalget af 101 Cph bliver løbende opdateret med nye, lækre produkter.

Du er sikker på at finde møbler og anden indretning af den højeste kvalitet, når du handler hos ILVA Max Jessen Terndrup. Her er altid fri fragt ved køb for blot 499 kr., mens click and collect er gratis.