Innovativ vinduesfilm og foliedekoration fra en af markedets specialister

Vinduesfilm baner vejen til et mere lækkert og komfortabelt indendørs miljø på arbejdspladser. 3M har fremstillet film med højteknologiske egenskaber. Det er en fordelagtig løsning til danske virksomheder, og BBN Nordic vil gerne komme ud og montere. De vil også være i stand til at opsætte foliedekoration på glasvægge.

Et bredt udvalg af vinduesfilm til erhverv

Listen med fordele er ikke lille, hvis man kigger på vinduesfilm hos BBN Nordic. Solfilm fra 3M kan bl.a. sørge for et mere komfortabelt arbejdsklima og reducering af falmning, da noget inventar kan tage skade af for meget soleksponering over lang tid. Bestil vinduesfilm fra 3M med teknologi implementeret, der giver et behageligt arbejdsmiljø og et langtidsholdbart resultat, men med en større fleksibilitet end markedets andre løsninger som f.eks. udskiftning af hele bygningens vinduer. Folk bliver ofte overrasket over hvor langt billigere det er at benytte vinduesfilm i stedet for. Du finder sikkerhedsfilm på bbnnordic.dk, som altid gerne vil tage en snak med dig – helt uforpligtende. De har specialister, som kommer ud og sætter vinduesfilm op på dine bygninger og går naturligvis ikke før, at alt er perfekt.

Foliedekoration til glasvægge tilbydes til enhver virksomhed hos BBN Nordic

Foliedekoration til glasvægge er en multifunktionel kvalitetsløsning, som BBN Nordic også kan vejlede omkring. Man vil f.eks. være i stand til at gøre et møderum mere privat. Man vil også kunne afskærme et rum komplet, og man vil naturligvis have mulighed for at dekorere med flotte designs og logoer, som understøtter ens brand. De benyttes i alt fra spaklinikker til moderne kontorbygninger. Mange danske virksomheder glemmer at tænke foliedekoration ind i bygningens design. Vil du lære mere om hvad, der er muligt med foliedekoration? Så klik ind på bbnnordic.dk for at se det store ocean af dekorative folieløsninger til dig, der vil have den bedste foliedekoration på markedet. Vælg dekorationsfolie til glasvægge hos dem uanset dine behov.

BBN Nordic hjælper med vinduesfilm og foliedekoration til alle typer af firmaer og altid med stor vægt på at give den bedste serviceoplevelse. Moderne solfilm er skabt med teknologier, der sikrer et rigtig godt og prisstærkt resultat.