Luminex A/S

Innovativ madlavning med karry og krydderimix fra T.I. krydderier

Velsmagende krydderimix kan findes på tikrydderier.dk, ligesom du også har mulighed for at vælge fra et stort udvalg af karry. I DK er vi pionerer inden for moderne cuisine. Vi benytter os af kemi og teknologi for at skabe de mest innovative retter. Det ses bl.a. hos restauranter som Noma, men også mange andre mindre kendte spillere i den københavnske og århusianske restaurantscene. Har du også ambitioner i dit hjemmekøkken? T.I. krydderier vil være en god side for dig at kende til.

Krydderimix – Perfekt til den moderne familie

Innovativ mad behøver ikke at være besværligt. De interessante krydderiblandinger fra T.I. krydderier er et godt eksempel på dette. Krydderimix er smart, når den moderne familie skal lave noget lækkert hurtigt. Familielivet er for alvor ved at blive optimeret. Det gælder alt fra Internet of Things, men også til de mere nærværende initiativer som fællesspisninger med andre familier. Når den lækre ret ikke skal være svær at fremtrylle, så benyt en krydderimix fra T.I. krydderier. De tilbyder amerikansk grill, all round, Bali wok, barbecue og andre krydderiblandinger. Mix krydderi er smart at have stående ved siden af de enkelte krydderier. Tag et kig på krydderimix online nu ved at besøge tikrydderier.dk.

Alt i karry på tikrydderier.dk

Karry er også noget, nærmest ingen af os vil undvære. Man kan simpelthen benytte karry til så mange ting, og den indgår på forskellig vis i et væld af internationale køkkener. Det betyder selvfølgelig også, at T.I. krydderier har rigtig mange karry udgaver. Kig for eksempel på karry i varianter som Bombay, Calcutta og Madras. Ja, mennesker i Indien er virkelig glad for karry, men også i Thailand og andre asiatiske lande har de udviklet særlig karry, som man simpelthen bliver nødt til at prøve! Du kan med fordel bestille lidt forskellige på tikrydderier.dk. Fordi ved bestillinger over 300 kroner er fragten nemlig 100 % gratis. Klik ind på www.tikrydderier.dk nu.