Hansen & Larsen har en innovativ tilgang til murer- og VVS-arbejde

Hansen & Larsen er en egnskendt murer, som også kan hjælpe med VVS-installationerne. Samtidig kan de hjælpe med tømreropgaverne både til private og erhverv. Denne innovative totalentreprenør opfører også landbrugsbyggeri og industribyggeri i bl.a. (men ikke udelukket til) Ringkøbing og Tarm.

En murer nær Tarm

Kigger du efter en erfaringsrig murer i det vestjyske? Hansen & Larsen er et stort firma, som bl.a. opfører mureropgaver, men også meget mere. De går altid til værks med den høje kvalitet i fokus – også når det kommer til byggematerialer. De murer med respekt for gedigne håndværkstraditioner, men er aldrig bange for at skabe noget nyt, unikt og innovativt. Hos Hansen & Larsen har de førende teknologier til rådighed, som sikrer et resultat, du har svært ved at opnå med andre samarbejdspartnere. Har du behov for at få pudset en mur? Skal du have støbt et solidt fundament? Det er alt sammen opgaver, de glædeligt udfører. Denne murer står nærmere beskrevet på hansenlarsen.dk.

VVS tæt ved Skjern – mere info på hansenlarsen.dk

VVS-arbejde er aldrig noget, man skal gå på kompromis med. Hos Hansen & Larsen har de opbygget erfaringer over en lang periode og benytter højteknologiske redskaber til at sikre et bedre resultat. Hvis du kigger efter en udbyder af VVS ved Skjern, så vil denne servicemindede virksomhed være et godt bud. De kører også gerne ud for at udføre professionelt VVS ved Ringkøbing, Tarm og andre byer i området. De udfører bl.a. opgaver inden for varme, sanitet og ventilation. Du er altid velkommen til at kontakte dem, både når det kommer til store og små opgaver inden for VVS. Det gælder selvfølgelig også, hvis der er behov for assistance i det almindelige hjem, i sommerhuset, men også inden for erhvervsbyggeri. De kører også gerne til Kibæk, Videbæk og Herning.

Hansen & Larsen er både en murer, tømrer og VVS-arbejder, der kan sit kram. De er førende i Vestjylland, og du går aldrig galt ved at kontakte dem. Brug evt. kontaktformularen på hansenlarsen.dk.