Handl vagt udstyr, såsom våbentasker og LED Lenser m.m.

www.sectro.dk har siden 2010 forhandlet lækre produkter til dig, der arbejder indenfor vagt og security, militæret eller politiet. Det store sortiment af kvalitetsudstyr omfatter alt fra en våbentaske til en powerbank, sådan at du kan få fat på netop det udstyr, der mangler i dit arsenal.

SECTRO forhandler våbentasker til politi, vagter og soldater

En våbentaske er et måske overset, men ikke desto mindre yderst vigtigt udstyr, hvis du skal fragte våben fra A til B. Hos SECTRO mødes du derfor af en lang række forskellige former for våbentasker, der har plads til både forskellige mængder og forskellige typer af våben. Tag for eksempel modellen Tasmanian Tiger våbentaske, der har plads til hele to rifler med en længde på op til 140 cm. En anden model er en Mil-Tex Taktisk våbentaske, der med masser af lommer har masser af plads til våben i en mindre størrelse. En af de bedst sælgende produkter hos SECTRO er tasken Nitecore NRB10 Range. Denne taske er især velegnet til sportsskytter, men kan ligeledes bruges til mange andre formål. Sidst men ikke mindst fås også våbentasker i kuffertmodeller, der er velegnede til pistoler. På siden kan du klikke dig ind på hvert enkelt produkt, hvis du skulle have brug for mere info, ligesom at du kan besøge butikken i Rødovre, skulle du have brug for at se tasken i egen person.

Det bedste lys med en LED Lenser

LED Lenser er også at finde hos SECTRO. LED Lenser er lygter, der er praktiske i forlængelse af arbejde som både politimand, vagt eller soldat. Hos SECTRO fås de både i håndholdte modeller eller som pandelamper. Ligeledes fås en powerbank, der kan holde blandt andet dine LED Lenser lysende i lang tid ad gangen. Når det gælder LED Lenser er for eksempel modellen P7 kendt ved dens fokus funktion. Denne funktion bruges ved et simpelt drej på lygtehovedet, der gør det muligt at ændre lysstrålen fra fokuseret til spredning. Dens rækkevidde når op imod 300 meter, og betjening er utroligt nemt — selv med en hånd. Når det gælder LED Lenser pandelamper er den robuste H7R Signature værd at nævne. Denne model kommer med en genopladelig pære på hele 1200 lumen, der giver lysstrålen en rækkevidde på hele 260 meter. Robustheden er testet ved droptests på 1,5 meter, og den er ligeledes særdeles godt beskyttet mod både støv og vandt. LED Lenser H7R Signature er ligeledes nem at benytte med en hånd, sådan at du hurtigt kan skifte både lysprogram og fokusering.