Fitnessgulve og træribber – avancerede design

Det er svært at nævne en branche, hvor teknologi ikke har en stor betydning. Selvom træning er noget med vores krop og bevægelse, så er der sket rigtig meget teknologisk både på eliteplan og hos amatørerne. Det kan være apps, som tager din fysik med i betragtning og på intelligent vis giver dig et godt træningsprogram. Det kan også være teknologi i selve udstyret bl.a. med valg af materialer. Når det kommer til fitnessgulve, så tilbyder Sidea.dk nemlig nogle innovative muligheder. Find også træribbe, der er bygget i høj kvalitet.

Sidea.dk og deres fitnessgulve

Det er ikke kun fitnessgulve til træning, hvor Sidea har udmærket sig fra mængden. Online på www.sidea.dk finder du også moderne gummigulve, der er specialdesignet til vådrum – altså gummigulv perfekt til omklædningsrum/bruser. Det er vigtigt, at man som fitness center køber ordentlige fitnessgulve og gummigulve, der understøtter den trafik, der nu engang er. Det handler selvfølgelig også om at skabe en bedre hygiejne og en god komfort for dem, som går på disse. Hos Sidea.dk finder du træningsgulve, der scorer højt på alle parametre. Deres fitnessgulve er beskrevet i dybden på hjemmesiden, hvor resten af udvalget også står nævnt.

Træribbe – Køb ribber af godt træ på www.sidea.dk

Inden for funktionelle træribbe er Sidea.dk også et stærkt og anerkendte mærke. Deres ribber kan fås med udhæng, hvilket f.eks. gør det mere aktuelt at bruge dem til pull-ups. Alle træribbe er udført i kvalitetstræ. Det er stærke modeller, som du med fordel kan bruge derhjemme eller i motionscentret. Man benytter træribbe til bl.a. udstrækning og rehabiliterende øvelser. De benyttes også til funktionel træning og mange andre træningsområder. Se de lækre træribbe på www.sidea.dk, og vælg den rette. Når det kommer til ribbe, så er dette mærke et af de førende i Europa – målt på flere parametre. Går du efter innovative træningsredskaber, hvor teknologi er tænkt ind og/eller benyttet ved R&D? Vælg produkter fra Sidea.dk heriblandt fitnessgulve og træribbe i fremragende kvalitet fra Italien.