En bestyrelsesplatform, der samler møder, dokumenter og opgaver

Tilmeld dig den professionelle BOARD OFFICE™ bestyrelsesplatform.

Bestyrelsesplatform med mange funktioner – BOARD OFFICE™

Hos BOARD OFFICE™ tilbydes der nemme og overskuelige løsninger, til at holde styr på alle ens aftaler, møder, opgaver og lignende. Med den store bestyrelsesplatform fra BOARD OFFICE™, får man adgang til et produkt, der sørger for at alle kan se de samme møder, opgaver og dokumenter, under ét tag. Det giver et vis overblik for virksomheder, da det bliver nemmere at planlægge aftaler og møder. Bestyrelsesplatformen fra BOARD OFFICE™ kan både benyttes online og offline, så man altid har mulighed for at arbejde, uanset hvor man er. Bestyrelsesplatformen byder også på inspiration, igennem evalueringer og At Home Education, hvor igennem man kan lære og blive undervist hjemme fra. Dette giver mulighed for at give de ansatte nye indsigter i forskellige virksomhedsmæssige sammenhænge, hvor de kan træne og udvide deres viden. Læs eventuelt mere om mulighederne på www.board-office.dk, hvor du finder en masse viden omkring hvad løsningen kan, og hvordan den kan bruges.

Ledende platform til danske bestyrelser

Med bestyrelsesplatformen fra BOARD OFFICE™ får man også en løsning der forenkler udarbejdelsen og distributionen fx af forskellige bestyrelsesdokumenter. På den måde er man sikker på at alle dokumenter er samlet og holdt sikre, så de trygt kan deles i virksomheden. Grundet bestyrelsesplatformens intuitive design, er det nemt og hurtigt at navigere sig rundt på platformen, så alle kan benytte den. Bestyrelsesplatformen fra BOARD OFFICE™ kan benyttes på stort set alle devices, herunder IOS og Android. På den måde har man altid platformen ved hånden, så man kan tjekke beskeder, møder og andet vigtig information.

Klik ind på www.board-office.dk allerede i dag, hvor du finder alt den information du har brug for. Ønsker man at gå videre med en bestyrelsesplatform løsning, tilbydes der god og professionel hjælp til at komme i gang og få sat løsningen op.