E-ink monitors og e-bogslæsere som Kindle Paperwhite 5 og Onyx BOOX Poke 3

Nu er det muligt at købe en ægte E-ink monitor, som kan tilsluttes PC! Få den sande læseoplevelse på din computer med en Onyx BOOX Mira ekstern E-ink skærm. De sælger også e-bogslæsere med samme teknologi bl.a. Amazon Kindle Paperwhite 5, som er det nyeste skud fra den populære serie.

E-ink monitor fra Onyx til salg hos eBookReader.dk

Er du på udkig efter en E-ink monitor? Nu er det muligt at købe den populære Onyx BOOX Mira skærm med E-ink, der er baseret på den bedste teknologi. Det er den perfekte skærm til forfatteren eller den læseglade bruger, der ønsker topkvalitet. Det er tydeligt selv efter kort tid benyttelse, at en E-ink monitor skåner øjnene. Der er stor forskel på kvaliteten. Hvis man ønsker den bedste teknologi, så er Onyx bestemt et brand, der bør have topprioritet. Det er fordi, de også er kendt inden for produktion af e-bogslæsere. De har udviklet mange e-bogslæsere, der også forhandles hos eBookReader.dk.

Der er mange brancher, hvor en E-ink monitor kunne være til stor fordel som sekundær skærm. Onyx og deres BOOX Mira skærm er kompatible med de fleste enheder, der findes på markedet. Du er sikret et alsidigt produkt, du kan have glæde af i lang tid. Dine øjne kommer til at takke dig.

Kindle Paperwhite 5 – Ny Amazon reader på markedet!

Den nye Kindle Paperwhite 5 e-bogslæser sælges hos eBookReader.dk, der byder på nyeste features. Det nyeste skud på den populære Paperwhite serie fra Amazon er ikke til at tage fejl af. Når du bestiller via eBookReader.dk, er det selvfølgelig muligt at få med understøttelse af danske bogstaver. Disse er ligeledes udstyret med E-ink, behagelig belysning og andre features, der virkelig gør det til en fryd at læse på dem. Kindle Paperwhite 5 er bygget med en 6,8″ skærm, der er den perfekte størrelse for mange brugere. Det er svært at spå anderledes, end at Kindle Paperwhite 5 fra Amazon bliver andet end et storhit ligesom alle forgængerne.