Crowdlending – Her kan du læse om investering for begyndere uden erfaringer i finansverdenen

Teknologi har gjort det lettere for almindelige mennesker at investere. Fintech eller finansiel teknologi har bragt os tættere på et hav af investeringsmuligheder, imens det førhen var kutyme at bede ens bank om at investere, ofte med nogle heftige gebyrer. Et nyt koncept i Danmark er crowdlending, hvor f.eks. Crowdton gør det let for begyndere at investere miljørigtigt i solcelleparker og andre typer solcelleprojekter på www.crowdton.com.

Investering for begyndere – Det kræver næsten ingenting af dig at tjene penge passivt igennem crowdton.com

Kom nemt i gang med at investere, også selv om du er et grønt skud. Bloggen på www.crowdton.com indeholder nogle glimrende artikler om investering for begyndere. I dag kan man ordne det hele online med sit NEM-ID. Der er sket massive teknologiske forbedringer inden for investeringsmuligheder de seneste ti år. I dag skal du blot tage din bærbare frem, og så kan du på fem minutter oprette en konto på en investeringsplatform og placere hele din formue med et klik. Det virker næsten for nemt nogle gange. Barrieren er derfor brudt ned, og selv begyndere kan investere. Det er selvfølgelig vigtigt at vælge et investeringsprodukt, som du forstår, og hvis du er begynder, bør du stile efter en investering, som ikke kræver stor viden eller vedligehold. Crowdton og deres crowdlending kan anbefales, da du kommer til at modtage et fast og fantastisk afkast. Du behøver ikke at kende til de nyeste forretningsaftaler i firmaer, du potentielt har aktier i. Du skal blot allokere dine penge til det ønskede crowdlending produkt. Der er nogle forskellige tidshorisonter at vælge imellem. Så sker resten automatisk, og du kan sove lidt tryggere om natten.

Hvad er crowdlending, og hvad tilbyder dette nye koncept for den almindelige investor?

Er du klar? Så tag springet, og tilmeld dig crowdlending hos de førende specialister fra Crowdton. Der tilbydes crowdlending i DK på fem, ti og femten år med et afkast, der afspejler bindingsperioden. Hos Crowdton har de klimaet i fokus med deres crowdlending, så hvis du også har grønne ambitioner, så giver det god mening at kombinere finansielle værdier med moralske værdier.

Crowdlending er let for begyndere, som ikke har mange erfaringer med investering. Læs mere online på crowdton.com.