Bredt udvalg inden for HDMI splittere og gulvventilatorer

Med udvalget fra Av-Cables.dk kan den helt almindelige dansker spare en masse kroner og ører. Det gælder uanset, om det er en HDMI splitter eller en gulvventilator, du mangler her og nu, eller det er et af de tusindvis af andre produkter som vægbeslag til TV, iPhone USB kabler, DVI adaptere og alt muligt andet fra anerkendte mærker.

HDMI splitter til markedets absolut bedste priser. Se det store udvalg på www.av-cables.dk!

En HDMI splitter, som tilbydes hos Av-Cables.dk, er rigtig smart, fordi den kan dele et HDMI signal i flere bider. Hvornår skal man bruge det, spørger du måske? Det har sin fordele blandt andet som butiksejer. Her er det ikke unormalt at have flere skærme med ens reklamer. Med en HDMI splitter kan du modtage HDMI signalet fra en PC, og så videreføre det til alle butikkens skærme. I privaten har en HDMI splitter også sin anvendelse. Det er ikke altid, det er fordi, man vil have flere skærme tændt på samme tid. Det kan sagtens være af rent praktiske hensyn – f.eks. hvis huset kun har én Blu-ray afspiller, men man nogle gange vil se filmen i stuen, mens andre gange så vil børnene se en tegneserie på eget værelse. Der er i hvert fald en masse valgmuligheder på www.av-cables.dk, også inden for 4K opløsning og til at dele signalet i rigtig mange bider. Prisniveauet er lavt, og det er på trods af, det er nogle lækre mærker, som findes i udvalget.

Gulvventilator. Få væsentligt mere for pengene hos Av-Cables.dk

Vejret i Danmark er ikke altid til at stole på, og det gælder også i den høje ende af temperaturskalaen. Når det er rigtig varmt, vil man gerne have fat i en god gulvventilator, som kan blæse en skøn lille brise op i ansigtet. Fælles for gulvmodellerne er, at de er lidt mere kraftige. Med en gulvventilator kan man ofte fordele blæst ud til et større areal med fanens drejefunktion. Den egner sig f.eks. til mindre kontorlokaler om sommeren. Hvis man har brug for mere køleeffekt, er en simpel gulvventilator måske ikke nok. Luftkølere og airconditionanlæg sælges også hos Av-Cables.dk.

Køb alt fra gulvventilatorer til HDMI splittere billigt hos webshoppen Av-Cables.dk, der er førende i landet.