40 fods containere udstyret med teknologi

Containeren er ikke blot en opbevaringsenhed. I det sidste årti er man for alvor begyndt at implementere teknologi. Det gælder bl.a. i opholdscontainere, som er udstyret med diverse tilslutninger, og som faktisk kan bruges som et permanent hjem. Inden for militære og erhvervsmæssige behov, er det muligt at specialdesigne med det nyeste udstyr. DC-Supply hjælper jer med at få den rette teknologi ind i containeren, hvad end den skal være på 40 fod eller 8 fod.

Containere med avanceret elektronik hos DC-Supply

Hvilke behov har du? Containere sælges på www.dc-supply.dk, og ud over de mange standardløsninger, vil specialdesignede modeller også være noget, de kan bidrage med. Vær med i processen, og få tegnet din egen container. Så kan du være 100 % på, at du får en perfekt container til behovene. Har du brug for at installere speciel elektronik? Så tag en snak med DC-Supply, og hør mere om containermulighederne. Du kan også med fordel bladre igennem de forskellige containere online, hvor du også kan læse mere om moduler. Containermoduler åbner op for nye muligheder.

Innovativ 40 fods container fra dc-supply.dk

Den lange 40 fods container giver masser af plads. Med en 40 fods ISO container vil man være i stand til at opbevare en række ting, som ikke var mulige i den traditionelle 20 fods ISO container, som er en af de mest typiske. Hos DC-Supply tilbyder de 40 fods containere, der både er i ISO mål, og som er CSC-godkendte. De kan bygges efter dine kriterier. Har du f.eks. behov for en isoleret 40 fods container, eller måske en open top mulighed, som kan rumme gods over den almindelige højde? Søger du efter en lang kølecontainer eller en flat rack mulighed? Tøv aldrig med at kontakte DC-Supply, hvis du ønsker en 40 fods container eller en anden løsning. Du kan læse om containere i forskellige dimensioner online og bl.a. finde tomme modeller, militære løsninger samt specialbyggede enheder til events og beboelse. 40 fods containere er i stor efterspørgsel, men mindre modeller kan også bestilles via www.dc-supply.dk.